Vadászház (különálló épületben)

Képzelje el, hogy egy olyan apartmanban lakik, amelynek nem csak külön étkezője, nappalija és hálószobája, de saját konyhája és kertje is van.

Az 44 négyzetméteres Apartman Deluxe-ból vagy a 28 négyzetméteres kétágyas Apartmanból kilépve szeme elé tárul a végtelen Fuji almafa-erdő látványa, aminek árnyékában emlékezetes élmény egy naplemente. Élje meg a tökéletes pihenés élményét!

Ébredjen fel reggel, lépjen ki az ajtón és szippantson nagyot a friss levegőből zavartalanul. A magány ugyanakkor csak látszólagos, hiszen kőhajításnyira van a főépület, ahol akármikor gondoskodnak izgalmas programokról, nem beszélve az Albizza Gourmet Étteremről, ahol egész nap finom fogások közül válogathat.

Természetesen főzhet az apartmanhoz járó konyhában is, ám ebben az esetben kihagyja a több Michelin-csillagos éttermet megjárt főszakács különlegességeit, vagyis véleményünk szerint alaposan megfontolandó a választás.

A Vadászház azoknak a pihenni vágyóknak is tökéletes választás, akik nem szeretnék otthon hagyni házi kedvencüket, a kutyákat ugyanis örömmel fogadják itt.

A Kastélyszálló többi szobájához hasonlóan itt is az apartman része az LCD TV, a térítés nélkül igénybe vehető internethasználat, a közvetlen telefonos elérhetőség, széf és a bárszekrény.


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

P51527

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!