St. Barth Beauty

A hagyományok és a modernitás különleges szimbiózisaként jellemzi önmagát a karib-szigeteki Ligne St. Barth. Az exkluzív kozmetikai cikkeket gyártó márka ebből fakadóan kiválóan illeszkedik a Hertelendy Kastély szellemiségéhez.

A márkát a Brins család alapította, akik még a XVII. században telepedtek le az egyik legszebb Karib-szigeten,  St. Bartelemy-n, a cég pedig mai napig a család tulajdonában van. A kizárólag a szigeten készülő készítmények a karibi térség növényeinek, gyümölcseinek és virágainak értékes hatóanyagait tartalmazzák. A természetes összetevőknek és a tiszta feldolgozásnak köszönhetően széleskörű alkalmazásra és a problémás bőr kezelésére is alkalmas.

A Ligne St. Barth különlegességei közé tartozik a roucou felhasználásával készített napvédő termékek, melyek fejlesztése és készítése során a laboratórum együttműködik azzal az utolsó karibi indián közösséggel, akik a roucou-magokat szállítják a különleges kozmetikum előállításához. A karibi indiánok egyik rítusa, hogy megőrlik a roucou-magokat, bekenik testüket, az arcukat és a hajukat, hogy így védjék magukat a naptól, a hőségtől, a sós víztől és a moszkitóktól.

Ez a szokás keltette fel a kozmetikai manufaktúra érdeklődését, majd kutatások során bebizonyították a roucou-mag A provitamin-tartalmát (amely a melanin természetes stimulálója, a felhám alaprétegének sejtjeiben található pigment elengedhetetlen alkotóeleme a lebarnulás folyamatához), természetes fényvédő és gyulladáscsökkentő hatását. Ennek köszönhető, hogy a bőr gyorsan lebarnul, összehasonlíthatatlanul vonzó, nagyon rugalmas lesz, és sokáig megőrzi a színét.

Ezt a barnulást pedig Magyarországon kizárólag a Hertelendy Kastély napozóágyain érheti el, máshol ugyanis nem lehet hozzájutni a Ligne St. Barth termékeihez.

Részletes árlistánkért, valamint rendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk az alábbi E-Mail címem: hotel@hotel-hertelendy.hu


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

Q06XWC

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!