Autóval

Google Maps segítségével a kastélyba vezető út egyszerűen megtervezhető. Kérjük adja meg indulási címét:

Budapest - Kozmapuszta (220 km):

Haladjon az M7-es autópályán és a 170-es km-nél, Marcali irányába térjen le. Kövesse a 68-as főutat Marcalin keresztül Böhönye irányába. Böhönye után forduljon balra Nagyatád irányába és menjen Segesd felé. Segesden forduljon balra az első kereszteződésnél Felsőbogátpuszta irányába, ezután haladjon egyenesen (7 km), amíg eléri Kozmapusztát.

Bécs - Kozmapuszta (266 km):

Bécset elhagyva először haladjon az A2-es autópályán, majd térjen rá az A3-as autópályára és haladjon Eisenstadt irányába, amíg el nem éri a határt. Magyarországra érve haladjon a 84-es főúton Sopron felé, Sárváron át a Balatonig. Keszthely előtt térjen rá a 71-es főutra majd haladjon tovább a 76-os úton Baltonszentgyörgyön át. Térjen rá a 68-as útra, haladjon Marcalin keresztül Böhönye irányába. Böhönye után forduljon balra Nagyatád irányába, menjen Segesd felé. Segesden forduljon balra az első kereszteződésnél Felsőbogátpuszta irányába, ezután haladjon egyenesen (7 km), amíg eléri Kozmapusztát.

Graz - Kozmapuszta (255 km):

Az A2-es autópályán haladjon, Graz-West kijáratnál csatlakozzon rá az A9-es autópályára Maribor irányába. Szlovéniában az A1-esről Maribor előtt térjen rá az A5-ös autópályára, menjen Magyarországig. Tornyaszentmiklósnál térjen rá az M70-es autóútra, haladjon Budapest irányába, térjen rá az M7-es autópályára, haladjon Nagykanizsáig. Nagykanizsától a 61-es úton menjen Böhönyéig, majd haladjon tovább a 68-as úton Segesdig. Segesden forduljon balra az első kereszteződésnél Felsőbogátpuszta irányába, ezután haladjon egyenesen (7 km), amíg eléri Kozmapusztát.


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

ZOKDUL

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!