Légitaxi

Legyen szó csak egy pihenésről, üzleti megbeszélésről, vagy egy romantikus leánykérésről, a repülőgépes utazás mindig különlegesebbé és felejthetetlenné teszi az adott eseményt.

Közép és Nyugat-Európa bármelyik repteréről megszervezzük Önnek a gyors és kényelmes légi utazást közvetlenül a Hertelendy Kastélyhoz. Különböző kategóriájú gépekkel 1-12 főt tudunk egyszerre szállítani.  A Schengeni övezethez tartozó országokon belüli repülés esetén vámeljárás nélkül, közvetlenül repülünk a célállomás és a Hertelendy Kastély között.

Néhány példa a légitaxi szolgáltatásaink áraiból: 

Budapest (Budaörs)-Hertelendy Kastély-Budapest Diamond DA-40-es repülőgéppel 230.050,- HUF (szállítható személyek száma maximum 3 fő).

Budapest-Hertelendy Kastély-Budapest Gazella helikopterrel 621.000,- HUF (szállítható személyek száma: 4 fő).

Budapest (Tököl)-Hertelendy Kastély-Budapest AN-2-es repülőgéppel 656.100,- HUF (szállítható személyek száma maximum 12 fő).

Bécs (Wiener Neustadt)-Hertelendy Kastély-Bécs Beech Bonnanza repülőgéppel 253.800,- HUF (szállítható személyek száma 4 fő).

Bécs (Wiener Neustadt)-Hertelendy Kastély-Bécs AN-2-es repülőgéppel 675,000,- HUF (szállítható személyek száma maximum 12 fő).

Zürich-Sármellék-Zürich Mustang Citaton repülőgéppel: 4.820,- EUR

Az árak minden esetben maximum 2 éjszakás ittartózkodásig érvényesek.  3 vagy több éjszakás ittartózkodás esetén egyedi ajánlatot készítünk Önnek.  Az árak magába foglalják a gép bérleti díját, a pilóták elszállásolását és ellátását, utazásbiztosítást.

 


További részletekre kíváncsi?

Hívja Kiss Kingát
Guest Relation Managerünket a
+36 82 568 400-as
telefonszámon.


NÉV :

E-MAIL:

ÜZENET :

Z800GL

Kérjük Írja a fent látható karaktereket a mezőbe!